» » » » » » Kenapa Nak Besarkan Payudara Cara Bahaya, Pam Payudara kan ada...

Sanggup Besarkan Payudara Untuk Teman Lelaki, Akhirnya Diri Sendiri MeranaBila cerita bab besarkan payudara ini mesti menakutkan para wanita kerana disebabkan perkara sebegini. Kita mesti buat kajian terperinci kerana ia melibatkan anggota tubuh badan kita. Besarkan payudara tiada salahnya. Yang salahnya ialah salah jumpa "doktor" dan salah cara. Salah satu cara tanpa risiko adalah menggunakan pam payudara. Jika untuk lebih berkesan boleh diambil kapsul atau herba bagi menambahkan hormon kewanitaan seperti yang terdapat didalam herba Pueraria Mirifica

Berikut adalah cerita sebenar di sebalik kejadian ini. Harap dapat ambil pengajaran untuk kita semua.

Tindakan seorang kerani yang membuat pembedahan plastik untuk membesarkan payudara semata-mata kerana hendak menggembirakan teman lelakinya mengundang padah apabila dia bukan sahaja terpaksa menanggung derita, malah turut dikecewakan lelaki tersebut.

Wanita yang dikenali sebagai Tham, 30, itu kini menderita apabila terpaksa menanggung kesakitan berikutan payudaranya kini bertukar kehitam-hitaman selain berasa gatal dan bernanah.
Lebih membuatkan dia kecewa apabila teman lelakinya telah meninggalkannya gara-gara kejadian tersebut. Tham telah lima tahun menjalin hubungan dengan jurujual itu.
Difahamkan, Tham dari Triang, Pahang, menggunakan wang simpanannya sebanyak RM13,100 untuk membuat pembedahan di sebuah pusat kecantikan dekat sebuah pusat beli-belah di sini.
Ketika itu payudara mangsa bersaiz 32B dan hendak dibesarkan ke 34B. Berat badannya pula kira-kira 55 kilogram.

Mengimbau semula kejadian itu, Tham memberitahu, dia bertekad melakukan pembedahan tersebut selepas teman lelakinya sering mengadu yang dia malu mempunyai teman wanita berbadan berisi tetapi mempunyai payudara kecil.

Katanya, selepas dicadangkan oleh seorang rakan, dia pergi ke sebuah pusat kecantikan untuk melakukan pembedahan tersebut pada 11 Mac 2010 tanpa mengetahui doktor di situ tidak mempunyai tauliah.

Tags:  breast pump, pam, breast pump, pam payudara, breast pump, breast pump, breast pump, breast pump, breast pump, breast pump, besarkan, buahdada, breast pump, ves breast

About MIERA CHANNEL

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post